Subway lanseeraa edulliset ja maukkaat Saver Subit
Subway® lanseeraa uuden Saver Subs -konseptin, joka on pitkään kaivattu uutuus aiemmin valikoimissa olleen Päivän Subin tilalle. Saver Subit tulevat ravintoloihin tänään. Ensimmäisessä vaiheessa valikoimiin tulee kolme vaihtoehtoista Saver Subs -makuyhdistelmää, jotka ovat Nacho Chicken, B.B.L.T. ja Italian Veggie.

Saver Subit tarjoavat mahdollisuuden nauttia maukkaita Subeja edullisella neljän euron hinnalla.* 

 

– Valikoimissamme on ollut aiemmin päivittäin vaihtuva edullisempi vaihtoehto, ja olemme iloisia, että voimme tuoda nyt ravintoloihin kolme uutta edullista Saver Subs -tuotetta. Kesän aikana tulossa on myös kampanjoita, joiden aikana on saatavana rajoitetun ajan uusia jännittäviä makuyhdistelmiä, lupaa Subwayn markkinoinnista ja viestinnästä Suomessa vastaava Elina Jollman.

 

Saver Subit ovat asiakkaiden pitkään toivoma edullisempi vaihtoehto valikoimaan. Saver Subit valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista asiakkaan tilauksesta maukkaiksi valmiiksi makuyhdistelmiksi.

 

Uutuutena valikoimaan tulevat Saver Subit ovat:

  • Nacho Chicken (sisältää kananugetteja, salaattia, tomaattia, punasipulia ja Southwest-kastiketta) 
  • B.B.L.T. (sisältää pekonia, pekonia, tomaattia, salaattia ja majoneesia)
  • Italian Veggie (sisältää tuorejuustoa, puolikuivattua tomaattia, paprikaa, kurkkua, salaattia ja pestokastiketta) 

Kaikki uudet Saver Subit tarjoillaan vaalealla leivällä. 

 

Kesän alussa valikoimiin tulee myös muita uusia tuotteita. Waffle fries -ristikkoperunat ovat saatavana kahdessa koossa vapaavalintaisella kastikkeella. Toinen uutuus ovat Nacho Chicken Bites -kananugetit, joita on saatavana 4, 6 tai 9 kappaleen annoksina vapaavalintaisella kastikkeella. Lisäksi rajoitetuksi ajaksi myyntiin tulee herkullinen jälkiruokauutuus Blueberry Cookie. Subway Signature Series -tuotteet tulivat keväällä valikoimiin Suomessa. Kesän alussa valikoima laajenee myös uusilla Signature Series 
-makukokonaisuuksilla: Chimichurri Steak ja Chicken Bacon Garlic.

 

– Eikä tämä lopu tähän, vaan tänä vuonna tuomme valikoimiimme uusia tuotteita enemmän kuin koskaan aikaisemmin, lupaa Subwayn Elina Jollman.

 

Lisätietoja:
www.subway.com/fi-fi
Elina Jollman, Subway, markkinointi ja PR, jollman_el@subway.com
Kuva-, haastattelu- ja lisätietopyynnöt: subway@eurofacts.fi

Lisää uutisia Subwayn uutishuoneessa: emea.newsroom.subway.com


* Saatavilla vain 15 cm Subi®. Leivän ja kastikkeen voi vaihtaa ja vihannekset voi poistaa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan osallistuvissa Subway®-ravintoloissa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.