Subway lahjoitti Subway Kansalliselle Liigalle merkittävän summan tyttöjen jalkapallon tukemiseksi
Subway toteutti eri puolilla Suomea olevissa ravintoloissaan Pelikassi-kampanjan, jossa yhdessä asiakkaiden kanssa kerättiin viisinumeroinen summa tyttöjen jalkapalloharrastuksen tukemiseksi. Palloliitto korostaa kampanjan tärkeyttä.

Subwayn toteuttamassa kampanjassa luvattiin lahjoittaa jokaisesta kampanjan aikana myydystä Pelikassista 20 senttiä tyttöjen jalkapallon tukemiseksi. Pelikassi sisälsi kaksi herkullista 30 senttimetrin vapaavalintaista Subia juomineen Subwayn kestokassissa ja tarjosi hyvät eväät niin pelaajille kuin huoltojoukoille. 

– Oli ilo olla mukana kampanjassa, jossa lupasimme asiakkaillemme lahjoittaa jokaisesta myydystä Pelikassista 20 senttiä tyttöjen jalkapalloharrastuksen tukemiseksi. Kampanja sai suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa ja lopputuloksena on upea 13 980 euron lahjoitus Palloliitolle käytettäväksi tyttöjen jalkapallon hyväksi. Kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka osallistuivat merkitykselliseen kampanjaan ostamalla Pelikassin, kertoo Subwayn markkinoinnista ja viestinnästä Suomessa vastaava Elina Jollman.

Kampanja oli osa Subwayn laajempaa yhteistyötä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen, Veikkausliigan ja Subway Kansallisen Liigan kanssa, johon kuuluu myös Subwayn kanssa toteutettava Hyvän Maun Katsomo -yhteistyö. Pelikassi-kampanjan tavoitteena oli innostaa erityisesti yhä useampia nuoria tyttöjä jalkapalloharrastuksen pariin. 

– Arvostamme suuresti yhteistyötä Subwayn kanssa. Nyt tehty lahjoitus on todella merkittävä ja sen avulla voimme tukea jalkapalloa harrastavia tyttöjä ja kannustaa yhä useampia tyttöjä mukaan tämän hienon lajin pariin, kertoo Subway Kansallisen Liigan kehityspäällikkö Minna Kauppinen Palloliitosta.

Subwayn toteuttaman Pelikassi-kampanjan varat Palloliitto tulee kohdistamaan erityisesti toimenpiteisiin, jotka edistävät tyttöjen jalkapalloharrastuksen pitovoimaa sekä vahvistavat esikuvia, joilla on tärkeä rooli tyttöjen jalkapallounelmien luomisessa.

Nyt toteutettu Pelikassi-kampanja oli jatkoa Subwayn aiempina vuosina toteuttamille kampanjoille lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseksi. 

Lisätietoja:
www.subway.com/fi-fi

Elina Jollman, Subway, jollman_el@subway.com
Minna Kauppinen, Palloliitto, minna.kauppinen@palloliitto.fi

Subway®
Subway on yksi maailman suurimmista pikaruokaravintolabrändeistä. Yhtiö tarjoilee päivittäin miljoonille vieraille yli 100 maassa ja yli 37 000 ravintolassa tilauksesta laadukkaista ja raikkaista raaka-aineista valmistettuja voileipiä, wrappeja ja salaatteja. Suomessa on 180 Subway-ravintolaa eri puolilla maata. Subwayn ravintoloita omistavat ja ylläpitävät Subwayn franchise-yrittäjät – yli 20 000 omistautuneen yrittäjän verkosto, joka on sitoutuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen omilla paikkakunnillaan. www.subway.fi
Subway® on Subway IP LLC:n omistama tavaramerkki. © 2023 Subway IP LLC