Subway® keskittää kotiinkuljetuspalvelunsa Wolttiin

Subway®-ravintolat tiivistävät yhteistyötä ruoan kuljetuspavelu Woltin kanssa. Maaliskuun puolivälistä alkaen Subwayn tuotteet ovat olleet tilattavissa Suomessa vain Woltin tarjoaman sovelluksen kautta. Suurin syy keskittämiselle on arjen sujuvoittaminen ravintoloissa ja siten myös asiakaskokemuksen parantaminen. 

– Yhteistyö Woltin kanssa helpottaa Sandwich Artistien työtä ravintoloissamme. Kun käytössämme on jatkossa vain yksi kuljetuspalvelukumppani, pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja nopeammin kaikissa myyntipaikoissa niin etätilausten kautta kuin paikan päällä ravintoloissa, kertoo Subway® Suomen maajohtaja Kati Litmanen.

Wolt valikoitui suomalaisten Subway-ravintoloiden maanlaajuiseksi kumppaniksi erityisesti valtakunnallisen toimivuuden sekä kehittyneen teknologian vuoksi.

– Olemme olleet viehättyneitä Woltin käyttöliittymästä, joka on kaiken kaikkiaan hyvin toimiva. Lisäksi Wolt haluaa kehittää alustaansa jatkuvasti yhä paremmin kuluttajia palvelevaksi. Meillä on siis paljon yhteistä tässäkin mielessä, Litmanen jatkaa. 

Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen kertoo Subwaylla ja Woltilla olevan jo pitkä yhteinen menestystarina takanaan. 

– Subway on liittynyt Woltin alustalle jo vuonna 2015 ja on siten yksi ensimmäisistä ravintolakumppaneista Suomessa. Moni asia tekee Subwaysta yhden Woltin suosituimmista ravintoloista: tuotteet voi räätälöidä juuri omaan makuun sopiviksi, ne saa kotiovelle todella nopeasti nälän iskiessä ja Subwayn maut sopivat erinomaisesti sekä lounas- että iltaruokailuun. Wolt toimittaa Subwayn tuotteita jo yli 40 paikkakunnalla, ja olemme iloisia että voimme palvella asiakkaita laajalti ympäri Suomen.

Subwayn asiakkaat voivat jatkossakin valita, missä haluavat ruokailla – Subway®:n ravintoloissa tai itse valitsemassaan sijainnissa. Subway®-ravintoloita on Suomessa tällä hetkellä 180 eri puolilla maata. 

Lisätietoja: 

Maajohtaja Kati Litmanen

050 521 4894 

kati.litmanen@subway.fi

Subway® 
Subway on yksi maailman suurimmista pikaruokaravintolabrändeistä, ja se tarjoilee päivittäin miljoonille vieraille yli 100 maassa ja yli 37 000 ravintolassa tilauksesta laadukkaista ja raikkaista raaka-aineista valmistettuja voileipiä, wrappeja ja salaatteja. Suomessa on 180 ravintolaa eri puolilla maata. Subwayn ravintoloita omistavat ja ylläpitävät Subwayn franchise-yrittäjät - yli 20 000 omistautunutta yrittäjää käsittävä verkosto - jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen omilla paikkakunnillaan. Subway® on Subway IP LLC:n omistama tavaramerkki. © 2022 Subway IP LLC