Subway aloittaa yhteistyön The Vegetarian Butcherin kanssa

Subway lanseerasi 4.1.2023 uuden kasviperäisen Teriyaki Steak Subin. Herkullisen Subin täytteenä on The Vegetarian Butcher -vegeproteiinipaloja, ja se on saatavilla 14.2.2023 asti. Vegan Teriyaki Steak Subi on tuoteinnovaatio, jollaisia Subway aikoo suunnitella lisää yhdessä tuoreen kumppaninsa, The Vegetarian Butcherin kanssa. Uutuudella halutaan kannustaa kuluttajia kokeilemaan vegevaihtoehtoja tammikuussa, Veganuaryn aikana.

Kasviperäinen Teriyaki Steak Subi saatavilla rajoitetun ajan

Kasviperäisen Teriyaki Steak Subin upouusi resepti on luotu yhdessä The Vegetarian Butcherin kanssa – se on herkullinen ja täysin kasvipohjainen. Subwayn markkinointipäällikkö Elina Jollman iloitsee uutuudesta ja muistuttaa, ettei lihaton vaihtoehto todellakaan tarkoita tinkimistä ruoan mausta tai nautinnosta.

– Jatkuvasti päivittyvällä ruokalistallamme on aina tarjolla erilaisia herkullisia vaihtoehtoja. Uutta kasviperäistä Teriyaki Steak Subia voi maistella helmikuun 14. päivään asti. Sen rinnalla valittavissa on totta kai myös perinteinen Steak and Cheese -versio. Molemmissa mukana on suussa sulavaa Teriyaki-kastiketta sekä sulatettu juusto- tai vegeviipale yhdessä raikkaan kasvisvalikoiman kanssa.

The Vegetarian Butcherin toimitusjohtaja Hugo Verkuil täydentää:

– Meidän tuotteidemme avulla on helppo olla uhraamatta mitään: makua, koostumusta, ympäristöä tai ravintoarvoja. On hienoa päästä yhteistyöhön Subwayn kanssa ja tekemään kasvipohjaista Teriyaki Steak Subia. Mehukkaat ja täyteläiset vegeproteiinipalat ovat täydellinen osoitus siitä, miten erinomaisesti kasvisruoka ja herkuttelu sopivat yhteen.

Subway kannustaa: kokeile Veganuary-haastetta!

Subway haluaa kannustaa asiakkaitaan tarttumaan vuoden 2023 Veganuary-haasteeseen, ja tuo tarjolle yhden suosituimmista Subeistaan kasviperäisenä vaihtoehtona. Veganuary-haaste on vuodesta 2014 lähtien innostanut ihmisiä kokeilemaan vegaanista elämäntapaa kuukauden ajan – ja pidempäänkin. Alkuvuosi on hyvää aikaa haasteelle, sillä moni pohtii silloin mikä ruoka ja millaiset valinnat tukisivat parhaiten niin omaa kuin ympäristönkin hyvinvointia. Tiesitkö, että 30 prosenttia suomalaisista on jo ryhtynyt aktiivisesti vähentämään lihankulutustaan?

Yhteistyö The Vegetarian Butcherin kanssa käynnistyy

Subway aloittaa yhteistyön The Vegetarian Butcherin kanssa tukeakseen kasvisruoasta kiinnostuneiden asiakkaidensa valintoja myös jatkossa. Tämä, yksi maailman johtavista kasvipohjaisten elintarvikkeiden valmistajista, pyrkii tekemään "lihastaan" uuden normaalin. Brändin tuotteet ovat osoitus siitä, että liharuokien tutut ominaisuudet – maku, valmistuskokemus ja koostumus – voidaan saada aikaan ympäristön ja ravitsemuksen kannalta kestävämmin.

Uutuustuotteita on saatavilla Subway-ravintoloista ympäri Suomen – tammikuussa kannattaa testata jotain ihan uutta!

Lisätietoja:

Elina Jollman

Sr. Marketing Manager Finland & Sweden

jollman_el@subway.com