Subway® laajentaa asemaansa suomalaisen jalkapallon yhteistyökumppanina

Suomalaisen jalkapallon pitkäaikaisena tukijana Subway® tekee nyt yhteistyötä parempien pelien puolesta isommin kuin koskaan. Veikkausliigan ja Subway® Kansallisen liigan lisäksi yhteistyö laajenee koskemaan myös erilaisia nuorten jalkapallotapahtumia, kuten juniorijalkapalloturnaus Helsinki Cupia.  

Subway® aloitti yhteistyönsä Veikkausliigan kanssa jo vuonna 2014 ja vuonna 2020 Subwaysta tuli naisten jalkapalloliigan ensimmäinen oma kokonaisvaltainen kumppani ja pääsponsori. Nyt Subway® tukee myös erilaisia nuorten jalkapallotapahtumia. Näistä ensimmäinen on Helsinki Cup, joka on yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. 

Tämän vuoden Helsinki Cup pelataan 11.–16.7.2022. Kesän turnauksessa nähdään ennätyksellinen osallistujamäärä ja mukana on myös pitkästä aikaa kansainvälisiä junioripelaajia sekä läheltä että kaukaa, jopa Argentiinasta asti.

Subwaylle on tärkeää, että kaikilla on avaimet aktiiviseen elämäntapaan ja näin ollen myös parempiin valintoihin, ja jalkapalloyhteistyön kehittyminen ja laajentuminen on luontainen osa tätä ajattelutapaa. Jalkapallo tuo yhteen ihmisiä kaikista taustoista ja tarjoaa yhdessä tekemisen iloa – olit sitten kentällä, katsomossa tai huoltojoukoissa. 

– Jalkapallo kasvattaa tiimityöskentelytaitoja ja opettaa toisten ihmisten huomioimista. Kentällä onnistutaan silloin, kun koko joukkue onnistuu. Lisäksi lajiin kuuluva liikunnallinen elämäntapa ohjaa kohti parempia valintoja, sanoo Subwayn markkinointipäällikkö Elina Jollman ja jatkaa:

– Näiden asioiden toteutumista me Subwaylla haluamme tukea lasten- ja nuorten harrastajien parista aina ammattilaiskentille saakka.

Subway® on myös koonnut vinkkejä ja tarinoita futisarjen sujuvoittamiseen tarjoavan sivuston Subway® Stadionin. Sivustolla sekä huoltojoukoille että pelaajille on tarjolla tietoa esimerkiksi urheilua tukevasta ravinnosta, lämmittelyn merkityksestä ja tunteiden hallinnasta kentällä. Omia kokemuksiaan aiheista jakavat muun muassa naisten jalkapallon kehityspäällikkö ja entinen maajoukkuejalkapalloilija, Heidi Pihlaja, sekä sosiaalisen median vaikuttaja ja intohimoisen jalkapalloperheen äiti, Hanna Väyrynen.

Subway® jatkaa varojen keräämistä lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta varten

Subway® jatkaa tänäkin vuonna lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemista. Tällä kertaa tukikohteena on tyttöjen jalkapallo. Edellisten kahden vuoden tapaan varoja kerätään yhden kuukauden ajan kaikissa Subway-ravintoloissa myydyistä kampanjatuotteista. Kampanjassa jokaisen ostetun kampanjatuotteen myyntihinnasta 20 senttiä lahjoitetaan kartuttamaan keräyspottia. Aikaisemmat kaksi kampanjaa keräsivät yhteensä lähes 30 000 euroa, joka lahjoitettiin Suomen Jalkapallo-Säätiölle vähävaraisten lasten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Tänä kesänä kerättävä lahjoitus luovutetaan Subway® Kansallisen liigan haltuun myöhemmin syksyllä 2022, joka suuntaa varat tyttöjen jalkapalloharrastuksen tukemiseen. 

Lisätietoja toimitukselle:

pr@subway.com