Subwayn® suosikkituote Kana Teriyaki sai rinnalleen uuden täysin vegaanisen version: T.L.C.™ Teriyakin

Subway® tarjoaa vuoden alussa herkullisen uutuustuotteen, kun rakastetun klassikon, Kana Teriyakin rinnalle tuotiin vegaaninen versio: T.L.C.™ Teriyaki. Tuote on täysin vegaaninen, soijaproteiinista valmistettu vaihtoehto, jonka saa tuttuun tapaan niin Subina®, wrapina kuin salaattina. T.L.C.™ on lyhenne sanoista Tastes Like Chicken. Uutuus on saanut nimensä siitä, että tuotteen mausta, rakenteesta tai ulkonäöstä tuskin huomaa eroa tavalliseen Kana Teriyakiin. Maukas vegaaninen versio Subwayn® pitkäaikaisesta kestosuosikista tuo erilaiset ruokatottumukset ja ihmiset yhteen.

– T.L.C.™ Teriyaki-uutuusmaulla Subway® haluaa tarjota asiakkailleen entistä enemmän valinnanvaraa ja monipuolisempia vaihtoehtoja. Vegaaninen versiomme tutusta Kana Teriyakista osoittaa, että mausta ei tarvitse tinkiä. Haluamme vastata asiakkaidemme kysyntään tarjoamalla laajemmin eri ruokavalioille sopivia vaihtoehtoja. Uutuusmaun lanseeraaminen vuoden alussa toivottavasti innostaa myös monia osallistumaan tammikuun vegaanihaasteeseen, sanoo Subwayn® markkinointipäällikkö Pia Ikonen.

Poikkeuksellisista ajoista huolimatta Subway®-ravintolat ovat auki normaalisti. Subwaylla® on kesästä 2020 asti ollut käytössä uusi etätilausjärjestelmä, jonka kautta asiakkaan on helppo tehdä tilaus etukäteen joko Subcard®-sovelluksen tai subway.fi-sivun kautta ja noutaa tuotteet valitsemastaan Subway®-ravintolasta. Myös herkullisen uutusmaun T.L.C.™ Teriyakin voi tilata etätilausjärjestelmän kautta tai kätevästi kotiinkuljetuksella.

Lisätietoja toimitukselle: pr@subway.com